Izrada sajtova

IZRADA SAJTOVA

O NAMA

3W DESIGN je kreativna agencija za izradu modernih web sajtova, aplikacija i 3d crtanje fotorealističnih projekata kuhinja i enterijera.

Tokom desetak poslednjih godina napravili smo vizit karte (web sajtove) mnogim klijentima. Posebno smo se specijalizovali za sajtove za turističke agencije i njihovo održavanje, kao i za izradu web šopova za online prodaju različite robe i usluga.

izrada_sajta
SEO optimizacija
Optimizacija sajta za pretraživače ili SEO optimizacija sajtova za Google – Uspeh jednog sajta možemo meriti po broju posetilaca koji ga posete preko pretraživača za određene ključne reči.
Wordpress sajtovi
WordPress se prema najnovijim istraživanjim nalazi na prvom mestu svih CMS sistema današnjice. Koristi ga preko 200 miliona sajtova širom sveta (CNN,The New York Times, BBC,…)
Savremene ideje
U početnoj fazi izrade web stranice najvažnije je njeno idejno rešenje ili, da budemo precizniji, njen izgled, a kasnije i njene funkcionalnosti. Mi se trudimo da uvek budemo u trendu.
Web design
Web dizajn ne predstavlja više samo potrebu za ulepšavanjem web sajta već sve više dobija marketinški značaj i utiče na bolje pozicioniranje poslovanja vaše firme, prodavnice, hobija, organizacije…
Mobilne aplikacije
Pored sajta, ukoliko je potrebno, možemo napraviti aplikaciju za mobilne telefone, koja je povezana sa sadržajem Vašeg sajta. (Svi sajtovi su, naravno, prilagođeni za mobilne telefone, tablete, laptopove.)
Podrška 24/7
Profesionalno održavanje sajta ne podrazumeva samo unos novih podataka, tekstova, slika, već i ažuriranje i backup baze podataka, rad na sigurnosti sajta, izgradnju linkova i ažuriranje softvera sajta

3D CRTANJE ENTERIJERA

CRTANJE KUHINJA I ENTERIJERA U 3D

MI VAŠE SNOVE PRETVARAMO U REALNOST

3W DESIGN Fotorealistično crtanje kuhinja i enterijera. Dugogodišnje iskustvo u projektovanju enterijera i specijalizovan softver garantuje izgled po vašem ukusu, bilo da Vam je potrebno uređenje novog ili rekonstrukcija postojećeg prostora.
Projektovanje enterijera – enterijeri stanova, enterijeri kuca, enterijeri restorana, enterijer kafica, enterijer lokala, enterijer butika, enterijer kancelarije itd.
kitchen_design